ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ "ЗВЕЗДИЧКИ"

Анимация с любим герой

Цена 70лв. / 60 мин.
Цена 90лв. / 90 мин.
Цена 105лв. / 120 мин.

Стандартно party „Космическии кораб „Въображение“

От 4-7г: Музикално пътешествие в света на най-любимите детски филмчета. Главните герои са децата, а въображението е нашият космически кораб, който ни отвежда където си поискаме! Балони, игри, музика и много щастливи лица...

От 7-10г: Най-новите музикални хитове и предизвикателства с различни стилове музика, игри за бързина, сила, памет, съобразителност... Условието – да си готов на всичко за каузата: ЩАСТЛИВ РОЖДЕНИК!

От 10г нагоре: DJ-teen party „Кутия пълна с музикални тайни“ - Само "яка" музика, диско светлини, предизвикателства с най-модерните хитове, шоу, което децата не са вярвали, че могат да направят, смях през сълзи, фотосесия с готини парти аксесоари, и най-важното за всеки тийнейджър - парти, за което дълго ще се говори...


Party „Замръзналото кралство“

Зимната приказка оживява за обичащите кралица Елза, Ана и Олаф. Всички приятели тръгват по пътя към Замръзналото кралство - зимни предизвикателства, ледени магии и снежни капани и много любими песни очакват всички... За финал, влизаме в балната зала, където ще е коронацията на малката принцеса Елза. Ще бъде грандиозно и споменът – незабравим!


Party „В света на принцеса Попи и останалите Тролчета „

Малката ви дъщеричка може да се пренесе в света на принцеса Попи и всички останали тролчета само с едно цветно, вълшебно килимче... С много блясък, шарени коси, песен на уста и супер ПОЗИТИВИЗЪМ ние ще се постараем да оставим малките приятели по „тролски“ ЩАСТЛИВИ!

Тролчетата не е просто анимация, те са философия за живот!


Party "...и се превърнах в ПРИНЦЕСА!"

Приказките оживяват и момиченцата се превръщат в истински принцеси и феи. Но... Ще бъдем и модерни! Няма да сме само красиви и блестящи, ще сме смели и щури! Ще правим магии, ще преминем през най-различни приказни предизвикателства, ще изпитаме грацията на всяка дама...Ще се потопим в един свят, пъстър и много интересен... Да живее вълшебството!


Party „Master chef class!"

Слагаме шапките и престилките и влизаме в кухнята на Мастър Шеф! Първо изпитание - стрес тест! Разполагаме с ограничено време и ресурси, трябват ни истински състезателен дух, сръчност и бързина. Второ изпитание – в света на любимите ТВ кулинарни предавания! Финалистите ги очаква голяма изненада!

*Допълнително: готварско приключение с истински продукти.


Party „ТВОЕТО пиратско приключение“

Това не е обикновено пиратско парти! Нашата идея е децата сами да съчинят сценария. Родители, не е за вярване какво въображение имат децата ви, когато някой успее да го провокира! :) Чрез тайната карта, ръчно изрисувана, всички се впускаме в загадката - какво ли е следващото предизвикателство?! Да, децата сами създават своето Пиратско парти!


ПРАВИЛА НА КЛУБ ЗВЕЗДИЧКИ

 • Пушенето е ЗАБРАНЕНО!!!
 • В клуб “ЗВЕЗДИЧКИ“не се приемат заразно болни деца.
 • Престоят в залите на нашия клуб на деца, които с поведението си застрашават останалите или чупят играчките, се прекратява.
 • За деца под 2 годинки родителите носят персонална отговорност.
 • Деца до 3 години е желателно да влизат с придружител.
 • В залата се играе само по пантофки (лични) или чорапки. За възрастните са предвидени калцуни.
 • Забранява се внасянето на леснозапалими, остри, дребни или избухливи предмети и конфети.
 • Забранено е внасянето на храни и напитки в атракционите.
 • Внасяне на храна и напитки отвън е абсолютно ЗАБРАНЕНО!
 • Клуб „ЗВЕЗДИЧКИ“ не носи отговорност за изгубени или счупени вещи и играчки.
 • Промени и корекции по кетеринга, тортата и менюто се прават до три дни преди партито.
 • Капаро не се връща, възможно е само замяна на партито с друга дата и час, като ползвате вече оставеното капаро.
 • Работното време на клубът е от 10.00-22.00ч.
 • С капарирането на датата, клиентът потвърждава, че е запознат с правилата и условията за организиране на мероприятия!