ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ "ЗВЕЗДИЧКИ"

За Звездички

Ние от клуб Звездички искаме да бъде перфектен вашият празник, затова сме обърнали внимание на много важни детайли в оформянето на нашия клуб. Клуб Звездички съществува вече от няколко години, затова на новото място допълнихме това, което ни липсваше на старото местоположение на клуба. Променихме дизайна на залата за родители, а също така обособихме външен кът за летните партита.

Разбира се, че помислихме и за децата - ново разнообразие от играчки и занимания, измислихме нови игри и теми за партита. Променихме дизайна на празничните маси, като не сме забравили празничната украса, парти аксесоарите, картичките за маса, поканите за гости. Запазихме старите си партньори, от които сме доволни, както и вие, и добавихме нови за доставка на торти и кетъринг.

Има едно нещо, което не искаме да променим и това е младият ни екип. Успешните партита и забавления, които имаме зад гърба си са благодарение на всеотдайния и професионален екип. Имаме мотивация - работим с много желание и любов към децата.